O nas

Inženiring podjetje s celovitimi rešitvami

Parametal d.o.o. je podjetje z osnovno dejavnostjo trženja drobnih kovinskih proizvodov za potrebe avtomobilske, moto, pohištvene in gradbene industrije.

Podjetje je bilo ustanovljeno 18.10.2010. Parametal deluje kot  inženiring podjetje,  s kupci sodeluje od področja svetovanja, razvoja, osvajanja proizvodov do končne izdelave. Naročila svojih kupcev realizira preko različnih  pogodbenih podizvajalec, z uporabo različnih tehnologij predelave kovine. Zaradi različnih podizvajalcev z različno tehnološko opremljenostjo, sodelujemo s kupci, kateri od nas pričakujejo celovito podporo raznolikosti produktov, konstrukcij in sestavov. Specifičnost podjetja se odraža v fleksibilnosti, hitrosti, široki strokovni podpori in zanesljivosti, kar potrjujejo zadovoljni kupci.

Tehnologija izdelave obsega predelavo pločevine, jekla, cevi različnih kvalitet od črne metalurgije do barvnih kovin   (ALUMINIJ, NERJAVNO JEKLO – INOX, MEDENINA) v procesih izsekovanja, krivljenja, prebijanja, varjenja, vrtanja, brušenja, poliranja,…

Maja in Miran Pelko

Ustanovitelja in lastnika podjetja

Za predelavo kovine ponujamo naslednje tehnologije:
Razrez, krivljenje in preoblikovanje cevi:

Zakaj izbrati naše podjetje

Odlikujejo nas 

01.

Znanje in zanesljivost

Odlikujejo nas široko strokovno znanje na področju predelave kovin, dolgoletne  izkušnje  in velika zanesljivost. 

02.

Certifikat kakovosti ISO 9001

Za nas je kakovost ključnega pomena. Pridobljen certifikat je za nas potrditev, da delujemo dobro, da smo verodostojno podjetje z visoko kakovostjo naših izdelkov in storitev.
03.

Dogovorjeni roki

Za nemoten potek dela in v zadovoljstvo naročnika spoštujemo sklenjene dobavne roke, ki jih dogovorimo skupaj z našimi naročniki.

Vstopite v stik za našimi strokovnjaki

Poskrbeli bomo, da boste pri projektu imeli na voljo našega strokovnjaka, ki bo poskrbel za vaše potrebe in izpeljal projekt do zaključka.

Maja Pelko

KOMERCIALA IN FINANCE

Miran Pelko

KAKOVOST IN TEHNOLOGIJA

Samo Poreber

TEHNOLOGIJA IN LOGISTIKA

Timotej Maj Pelko

MARKETING